Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Ansiktet

När man tappar något för långt in under...
Tankar som tänkts:
jag behöver det inte nu ändå.
Väntar till imorgon.
Under sängen
Över - på...

Där i så mycket mer...
Orden lever - dansar
Slår sitt kast...
Leva - levde - har levt.
Böjningsformer av ett verb.
Andas bokstäver - det saknas något.
En klick av färg - jag penslar orden...
för att överleva för att hitta något -
därunder!
Vad fann jag? Vad ser jag?

Ljusen skiftar - ansiktet bleknar
Kvällen tränger sig på.
Natten sänker sakta
sig själv över!
























Fri vers av Sylwia
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-05 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylwia