Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen i ett litet perspektiv


Du fjäril som sitter på ditt grässtrå -

och stryker längs med - eller åt motsatt håll.

Plötsligt ett vattenfall med strömmar -

kyligt, porlande men ej kolsyrat.

Vår på ängen där blommor lämnat sin nektar, sin söt men syrliga saft.

Solen ler sitt griniga leende - värmer så skönt men sticker i ögonen.

Solens strålar sipprar igenom sitt ljus mellan gnistrande regnstänk.

En regnbåge - så vacker den är. När den kastar sitt skimrande ljus.

Färg i olika nyanser! Mörka - ljusa - starka - eller svaga!

Dessa Naturliga fenomen som andas frihetens vår!

Dessa ord uttrycker min längtan efter vår allas frihet...
























Fri vers av Sylwia
Läst 591 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-05 00:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
naturens mirakulöshet
frihetens majestätism
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Sylwia