Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker tankar och bildar meningar.


Filosofiska tankar bildar ord

En del
En del av det hela skulle kunna vara -
allting eller ingenting.
En del skapar allting - andra ingenting.
Allting är delar som bildar en helhet -
Men allting är inte detsamma som det hela.





Fri vers av Sylwia
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-05 00:05



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Förstår inte helt, men får liksom en känsla av det du skriver. Befriande ord som vill till reträtt innan de har kommit fram till slagfältet.
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Sylwia