Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Utställningen Själarnas labyrint (The Souls Labyrinths 2010) av Jaques Montel (Gallerinatten 2012)


TAVLAN

I TAVLANS DJUP FÖRMEDLAS

HJÄLP
JAG
DÖR

SVART eller VITT,
GRÅ NYANSERAT
SKUGGAN SOM FÖLL
LJUSSKEN STIGER UPP
MITT I FÖRDÄRVET
BRÅTE OCH SMÅPLOCK
ÖVERALLT,

ETT PROPPSKÅP
ATT ÅTER SE EN LAMPA
TÄNDAS LIKSOM LJUS
IN GER HOPP MITT I
NÅGONTING ANNAT

EN ANNAN TID
EN HISTORIA

EN TID SOM ÅREN RÄKNAT DAGAR
MINNEN FOTOGRAFERAR SJÄLEN
HANDEN ÖGAT SER
MINNEN GÖR AVTRYCK
FRAMTIDEN JAGAR
OVISSHETEN

KANSKE EN STYRKA?!
KRAFTFULL INTENSITET
ANDAS ÅNGER!

TRAPPAN LEDER SJÄLENS LABYRINT
BORTOM GLASET UT MOT...
ILLUSIONER SOM DRÖMMAR SKAPAR.

LÅTER TÅRAR BILDAS - DRAR ETT DJUPT
ANDETAG - KÄNNA DESSA BOJOR MOT
MIN KROPP! BACKA INTE TILLBAKA.
BLICKA FRAMÅT MOT STRÅLARNA AV LJUS.

INTE IDAG - INTE IMORGON MEN I FRAMTIDEN.




Fri vers av Sylwia
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-04 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylwia