Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren i ett känslosvall

I värmens densitet avdunstar ett svall.
Sötmans glädje - en mättnad.
Ett oändligt genomskinligt hav som svalkar sina porer.
Tårar saltar kinder för att trösta med sin fylliga tomhet.

Salta havsstänk - en förevigad längtan.
Medan vinden susar i dess brus.

Denna glass som otröstligt äts i strutens bägare.

Sanden gnistrar i solljus. Kornen flyr.
Öppnar fönster och hör fåglars läten -

Frihetens sång - en melodi i skalor -
Tonlös - utfyllnad - vacker inramning.
Ingen säkerhet finns - ingen sanning existerar.
Endast ord som formats i sorg och vemod.




Fri vers av Sylwia
Läst 485 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-20 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylwia