Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starka känslor

Skimrande rött - rosor på kind. Ett ansikte täckt.
Kokande flammor som hettar. Ångorna stiger och blixten slår ner.
Fasansfullt - innerligt men ömt.
Kärlek som hatar.
Kärlek kontra ondska.
Uttrycker ondska men menar kärlek.
Nära men avståndstagande.

Djuriska beteenden lämnar själen - sårbar och öppen.
Ett inre krig bär inga vapen.
Sorgen smärtar - tårar sköljer rent men saltar.
Ber om nåd - ingen förlåtelse.
Ångesten attackerar - inget försvar.

I hjärtat hörs själens viskande ord.
En känslostorm tilltar i styrka - breder ut sig.
Ingen kommer undan denna svepande hand.
Känner oro. Söker fred i frihet.

I stridens krutstänk. Blickar mot - himlens päll - en djupblå azur.
Fjärilen - citrongula vingar bär. En slinga mot hoppet leder.
Ett solsken tränger igenom. Vindarna fläktar i damm och korn.
Söker fred i frihet.




Fri vers av Sylwia
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-02 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan detta med kärlek och passion,
de starka känslor som kan väckas
i mötet med en annan själ
men som är få förunnade att få uppleva.
Se det som en gåva till dig själv.

Fint fångat!
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Sylwia