Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<em>den är till för vilan ...återhämtningen...kontemplationen.......tystnaden</em><br> <em>inte farlig......om man väljer den</em><br> <em>en källa till överlevnad....</em><br>


Ensamhet...

Tystnad

Jag längtar dej

Stillhet

jag saknar dej

 

I kontemplationen i

I ensamheten

finner jag ro och stillhet

Där finns inte allt buller

Alla intryck

de som pumpas fram

emot oss

in i oss

snabbare

snabbare

 

Flimmer rusar emot oss

Måste vara med

måste ses

fika någon dag

ett glas rött

ett glas vitt

på stan någon dag???

 

Tränga in

placera

vika undan en sekund

rusa hit

rusa dit

Jäkta

So What????

 

Standby hela tiden

I spåret

på stranden

affären

jobbet

Alla ska man hinna med

inte bara vara jag

 

Gud så konstig du är!!!

Vill du inte hänga med

Sitta där och hänga

Vi måste prata någon dag

Kasta ur sej skiten

Låt någon annan den ta

 

Prata utan att säja något

ord utan innehåll

Lycklig göra sej själv

 

Tomhet i möten

Möta utan att mötas

Fraser att fylla livet med

Djupet saknat

Innehållet borta

 

Så jag väljer............

 

Sätter mej ned på min Stubbe

den som jag ännu inte har

men i tanken finns den

Funderar stubben...........

 

Där ser jag ut

ut över livet

I Stillheten

I Tystnaden

I Kontemplationen

Där....

Där finner jag ro

Begrundar där

Finns bara till

Är så konstig jag vill

 

De tysta orden

finns för evigt kvar

Kärleksfulla viskningar till min själ

Dröjer sej kvar för alltid

Vilande

Närvaron

I mittt inre

 

En seglats i evighetens ocean

spegelblank

när den stillnat

återhämtat

överblickar själen sitt bo

Läkande vila smeker den

till återhämtning

 

Svalkande näring

Omhuldar i ensamheten

Sveper in

Dröjer kvar

Stannar i stillhet

I Ensamhet

Ännu ett tag

 

 




Fri vers av Anira
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-03 12:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Å den här tyckte jag mycket om...bokmärker
2011-08-21

  Mona Drugge
Mycket fin.
2011-07-08

    AA VIP
Fin dikt. Viktiga ord om varat. Tankar många bär på i vårt upptrissade tidevarv som styrs av kalendrar, aktiviteter och ständiga uppkop-plingar. Ibland vill man ha ro och sinnesfrid bortom detta. Finna sin egen stubbe och bara blicka mot ingenting. Bara vara.
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira