Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taches de rousseur

natten på morgonen
en trappa tre steg
fyra steg för många
dumma prylar korta
ben benen är korta


hans liv ska bli
det ska inte vara
det är snart


snubbarna
alla sms i
inkorgen
inkorgen


jag kallar dig hora
på medborgarplatsen
klockan är sju
det vet jag.


alla samlas
som gammalt
käk köket är
smutsigt.


jag vill inte ha sängen
på frukosten
skrynkliga lakan
på ett par
korta ben.


morgonen efter natten
en trappa tre steg
på bryggan och vattnet
säger han
det är kul att knulla.

han skrattade
i taxin hem
jag pudrade över
någonting

jag inte ville
han gjorde renen
i baksätet
över mitt röda hår.
















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-03 15:56



Bookmark and Share


  Johannes
Singellivet. It's a beautiful thing.
2011-07-15

  cilax VIP
fin poesi, återhållen, framfusig, ödmjuk, krävande. Och så besvikelsen. Vackert
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP