Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

237. Från tid till evighet



Varen fullkomliga
Vi bär på en längtan efter
att bli fullkomliga

Sackaios upptäckte
att han var sökt av Jesus
Han skyndade sig ner
från trädet
och tog emot Jesus med glädje

Den som upptäcker
att han är älskad av Jesus
vågar vara ärlig
vågar be om förlåtelse
vågar ändra livsinnehåll

Kristus har kommit
för att söka efter oss
För att rädda oss
från mörker till ljus
från fruktan till trygghet
från tid till evighet





Fri vers av Maria T
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-03 16:42



Bookmark and Share


  walborg
Sakarios är en viktig text för oss som tror att vi måste vara fullkomliga för att bli älskade.
2011-07-10

  Bibbi VIP
Amen!
2011-07-10

  mare VIP
Bra och sann text !
2011-07-04

  Anna*
Varje människas relation till Jesus är hans/hennes privatsak och Gud förmår leda varje människa rätt i rätt takt och på rätt sätt! Det är sååå mäktigt! Fint skrivet!
2011-07-04

    ej medlem längre
vår vardag
2011-07-04

    Mejja
Ja Han söker oss ständigt. Han ger aldrig upp.
Han vill vara med och förändra oss.
Från vårat eget skapade jag till att bli Hans.

Jag sparar din text...återkommer... Tack!!!
2011-07-04

  anits VIP
Vackert och kärleksfullt
2011-07-03

  aol
verkligen en så kärleksfull stark text
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T