Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofredad och märkt för livet!

När stormen lagt sig

stod unga herr Tall och hängde

frustande över

fröken Björk

 

Hans grenar höll fängslande tag om

hennes lövverk

och längs hennes

vita hy hade

han lämnat en kaskad

av fuktig kåda

 

Unga herr Tall blev kort därefter

förädlad och behövd.

 

Kvar fans bara

nålvassa barr i hennes bara rötter

för den smärta fröken Björk

för alltid

skulle känna

när hon

blickade ner

på sin befläckade

vita hy.

 

......Fröken Björk blev kort därefter

sågad och bränd

 




Fri vers av Johnjohn
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-04 12:51



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Ja, blott en stund har
även vi fått till skänks.

Fint!!
2011-07-09

  sangel
Tjusigt. Bilden är glasklar och otroligt sinnrik
2011-07-04

  Marlboroman/Hg VIP
Metaforiskt lysande.
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn