Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskling har åkt hem men när jag ska sova kan jag nästan känna honom bredvid mig.


jag ser dig stå framför mig som en pelare av bokstäver

Landar i ett hav av ingenting
använder mina lungor men det är ofruktsamt
orden blir formlösa
luften står still
Bokstäverna
den enda tryggheten
blir ett bildspel
förrädare! vill jag skrika
lögnare, vargar och klåpare!
Jag kan hantera dig i ordform
men inte när du nästan är på riktigt
ett ögonlock ifrån mig i sängen
Mina läppar kittlar som av din beröring
ett R,Ä,M,V och E
inget värt att ödsla tårar på
Men när kudden nästan bränner mot mina bröst
som din ryggtavla skyddat mig förr
är avsaknaden av dig ett faktum
inte en dikt




Fri vers av Fenomena
Läst 380 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-04 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena