Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns inget svar, bara frågor.....

en dag

en månad

ett år

en smärta

en tår

en ångest

en obeskrivlig smärta

en sorg

en vandring i total mörker

en helvetes port

en fråga utan svar

en fruktansvärd saknad

ett hopp

en rädsla

ett utblåst ljus

varför just du...??








Fri vers av sweetLeah
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-04 14:13



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Detta vet jag verkligen hur det känns.
Går igenom det var minut, var sekund.
Stiligt fångat

// T
2011-07-04
  > Nästa text
< Föregående

sweetLeah
sweetLeah