Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varningar

Om jag varnar dig
kommer du lyssna
och springa iväg?
Eller kommer du
försöka rädda mig?


Om jag varnar dig
kommer du lyssna då
eller göra allt värre
genom att aldrig ge upp?


Om jag pratar med dig
lyssnar du då
på alla mina förklaringar
och ursäkter?


Eller är du trött på mina ord
och mina försök att slippa undan?
Jag vet att jag är det men då
är det ändå du som är offret




Fri vers av Sikska
Läst 193 gånger
Publicerad 2011-07-04 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska