Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iklädd min bubbla.

 

jag och simmar på gatorna 
som dreglar av regn

och då, bara då, kan jag gråta.

Annars är det för svårt
att låta tårarna falla
vind för våg
Jag tappar all kontroll.

jag tar på mig en helt annan mask
och ingen kan känna igen mig
en regnfylld natt

när jag springer ifrån mina demoner.

Utanför min mask, min bubbla min sköld
är jag helt normal
men jag gråter inte vid sorgliga filmer
inte ett ögonblick får jag tappa kontroll.

Gud sade: varde ljus!
Och i detta ljus lever vi varje dag. 
Förutom på natten, så skölden rinner av
och jag kan gråta
i ett par randiga joggingskor
längs gator som rinner av regn




Fri vers av entusiasm
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-04 22:48



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt bra skrivet. =) Påmminer om en jag skrivit som handlar om att bära mask. =) Varje reva nålar jag, heter den.
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm