Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enkel fråga

Är min dikt som källans vatten
vederkvicker själ och sinn
eller lik nånting som katten
dödat och nu släpar in




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-05 07:37



Bookmark and Share


  walborg
Kul att läsa både rim och meter!!
2011-07-05

  Nanna X
som man ropar i skogen får man svar
just den här dikten är väl både och
och vill vara så?
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP