Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HETTA


Nu är det varmt så det förslår,
vill bada ni förstår.
Alla kläder bli blöt av svett,
känner mig ofin när det är hett.
Hur skall man kunna va gla å go,
när man stinker som en rövvako?




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-05 10:59



Bookmark and Share


  Mats Henricson
exakt, man duschar dubbelt, men vad hjälper det ?
2011-07-07

    ej medlem längre
har en liten ton jag gillar
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar