Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi kan aldrig göra dig rik, men med poesi är du aldrig fattig


Ode till en trasig poet - Tangentbordspoesi


Tangentbordet har blivit mitt poesipiano
förut var fantasin mitt boardingkort till världen
nu är den en biljett till mig själv

För det är där jag ibland vill vara
när jag bara är en reflektion av mitt leende
och världen inte längre går att förstå




Fri vers av Herr Ångest
Läst 566 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-07-05 16:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så är det!
2017-06-13

    //Nikita
Förstår precis :)
2011-07-19

  Hélène
en tur och returbiljett till sig själv.. du får fram väldigt mycket på få rader. Gillas!
//H
2011-07-19

  Fru Intighet
Underbart!
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest