Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Departure.

Flickan är ung,
ögon som oskyldiga frågor.

Löften om djupa floder och hår som flyter som sjögräs i vattnets rytm.
oseende med släckt hopp innan det ens börjat,
under vishet som lärdes försent.

Tron tog henne bara halva vägen,
floden andra halvan och ljuset ska aldrig mer torka guldbruna hårslingor
en vacker dag på en trappa med en kopp kaffe i handen.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-05 21:30



Bookmark and Share


  Anna Liljestrand
Tack Malin
2011-07-17

  amber
Jag förstår att mycket av symboliken har en egen historia, och det är just det jag gillar med den här dikten. Din historia.
2011-07-06

  Minkki VIP
Fin!
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand