Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är redan tonsatt.Min text,KarinaKia Den finns på Spotify och sångaren är Georga Gustavsson,medsångerska fransyskan Maria-Astrid Repain,Finns mycket att lyssna där en hel cd*ler* Gå in på Georga..så får ni lyssna,känna,njutas,upplevas.........


På vår himlakropp

Jag ser den månklara himlen
som i ett skimmer

*Blinka lilla stjärna*

Vem tänder en stjärna så klar
Vem tänder en stjärna
låter den brinna

*Blinka lilla stjärna*

Stjärnorna var och en
är en lysande planet
Lilla ljusa klara stjärna

Du är min

Ser en stjärna falla
blund,önska
låt den slå in

Jag sänder en stjärna

Ett svart hav av stjärnregn
Guldgula stjärnskott

Stjärnor slocknar det blir mörkt
Stjärnor dör

*Blinka lilla stjärna*
/KarinaKia




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-06 00:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Om du mot himlen tittar och en stjärna mot dig ler..önska dig något så kanske du får se vad som sker ;) kram
2012-01-21

  Anna*
Å, så vackert! Applåderar
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"