Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skira lindblommor mot sommarblå himmel....


Svartsjuk

Jag kände doften
direkt du kom hem

Kunde inte möta
blickarna från dig
hade blivit svart
kanske ärggrön

Jag backade
minst tre steg
spände bågen

Då, först då
såg jag
linden blomma




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 350 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-07-06 08:15



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Lindens doft förvillar
ingen trampat snett

Stackars stackars killar
tur när allt blir rätt.
2011-07-07

  Tärningen är kastad
Härligt slut. Här går man in i texten och ser framför sig en bedragen kvinna, så är det egentligen sommaren som gör sig påmind.
Applåderar!!!
2011-07-06

  anits VIP
Vackert och berörande
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson