Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpsång

Korparna

svarta streck
målade av
mjuka penslar

över rodnande
körsbär


Och jag hör
att de ropar
om tecken

i eld
över blanka blad

där sagor skrivs




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-06 08:28



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En dikt med mycket liv. Både mjuk och markerande på samma gång. Tyckte mycket om att läsa den.
2011-07-11

  miljas
O så stilfullt! Stramt men samtidigt så laddat, eldigt hett.. Riktigt tjusig disponering av orden.
2011-07-07

    ej medlem längre
Yes!!! Klockren
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP