Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

09:22. Som Ni Som Du




Åh vad jag önskar att jag var som ni. Att jag var
som du. Och du. Och du där längst bak. Ja just

du ja! Jag önskar att jag var som ni. Att jag hade
era resurser. Era naturtillgångar. Att jag hade

en verklighet som ni. Att jag hade era små cystor
och krusiduller och sudda sudda sudda bort

min sura sura min. Ja jag önskar att jag kunde
runda av. I god tid som en verklig människa.




Fri vers av ulf olsson
Läst 194 gånger
Publicerad 2011-07-06 09:51



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Jag skrev nyss en kommentar till en om att jag hatade Gullan Bornemark
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson