Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under skinnet

 

 

 

*


du kunde aldrig få mig
bränna min trumma

du kunde aldrig förstå nej

 

känna min stumma närvaros hjärtslag
där varje dunk sa dig;

vila

 

vila

 

vila

 

 

du kunde aldrig få mig
ränna för elden den dumma

blott ducka för din bila
tystna för din tagg
och lyssna på din tragedi

i sorglig sagas melodi



du kunde aldrig få mig
du kunde aldrig nå mig

nere här 

 

i rytmens rundlars symfoni

 

vila vila vila

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 145 gånger
Publicerad 2011-07-06 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri