Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilorum

innanför natten
finns ett rum där vi kan gömma tid
en större cirkel
en ring mer vid
där vi glömmer livet
och allt omkring
alla ting som blev påtvingat givet

utanför solen
där allt är lugnt
bortanför stormen
och det som är tungt
vi vilar i tyngdlöshet
bland det vi är och det vi vet

färger som slukar allt det vita
målar ritar med magisk krita
nya färger nya nyanser
fler möjligheter
nya chanser

morgonljus kom
så vi kan öppna porten
vi målar om
de svarta korten
vita lila
gröna gula
färgar över allt det gamla fula
och får nya rum där vi kan vila




Fri vers av FiL-o-Sofi
Läst 255 gånger
Publicerad 2011-07-06 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FiL-o-Sofi
FiL-o-Sofi