Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guilty

Skohorn,
horn i skon som djävulen själv.

Med spetsiga ögonbryn i pannan och lång tunga slickas kinderna på en förvånad ängel.

Döm mig inte för hårt.
för din tystnads rättegång avägger snart sin dom.

Sitter bakom skranket med blicken fäst på skon,
som tidigare på morgon på hjälpta med djävuls horn som med kyssar tystar vingbeklädd godhet.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-07 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand