Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en nyuppsmugen lycka

 

att få lukta på din sömn

lägga näsan mot ditt varma hår

få vara rösten du vill höra

 

på vägen dit och varje dag

att få er springande in i famnen

när jag knappt hunnit genom grinden

 

få plåstra era skrapade knän

och samtala om varenda

fågel, svamp, sten

 

jag bär både åskmoln och iskyla

bland värmen och barnsligheten men

 

ni värmer mig trygg

med era ljusa röster

 

ni vinner




Fri vers av molly crayons
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-06 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons