Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en mörk höst går vi mot ljusare tiden. Det pirrar i min mage av längtan och tillförsikt.


Stig på...

Dörren är öppen,
men knacka gärna på innan du stiger in.
Här finns en varm behaglig plats just för dig.
Du är väntad, önskad och efterlängtad.
Välkommen!




Övriga genrer av Ahhava
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-01-02 00:37



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
knackar försiktigt på och kikar nyfiket in genom nykelhålet.
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ahhava