Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck ornithology

 

 

jag skiter väl i ejderdunen

jag kan ha en sten till kudde, håll truten

här saknas varken grönfink eller gulsparv

snuva har jag i alla fall

röda ben och skära fläckar

jomen

skrika efter nötter svansa efter siden kan jag göra ändå

det är dej jag saknar, din spefågel

fattar du inte det så är du en jävla mes och en satans dum herre




Fri vers av Nanna X
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-07 11:03



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ett fotstamp rakt ner i fågelboet - varenda fjäderdräkt tilltufsad, näbbar får knäppar, vingklipparsaxen går hårt fram... och, jupp jag hör att kanonen är riktad.
2014-11-05

  TrollTörnTrappan VIP
Med denna som intermezzo (hellre än epilog) mitt i all fåglalyriken kan man börja fatta var dramat hämtar sin drivkraft. Den avdomnade spelevinkfågeln måste fatta att den inte bara kan sitta på sina kvistar och vara ouppnåelig!
2011-07-08

    ej medlem längre
Denna var verkligen satiriskt fyndig och lockade mig till skratt! :)
2011-07-07

  Monika A Mirsch VIP
sicken en fågelpark - blir grönfink av avund - underbart fågelbrum
2011-07-07

  cilax VIP
Äntligen, där kom den! Bravo. Vackert
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X