Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Individ, tanka

Ur genernas bank
framträder en individ
Två ögon öppnas

Nu kan världen betrakta
sig själv och känna lycka




Fri vers av stenhur VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-07 15:45



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fantastiskt fint...
2011-07-10

  walborg
Ett nyfött barnbarn kanske ...?
2011-07-09

    ej medlem längre
Mycket vacker tanka!
Mycket vacker tanke, likaså!
Hur vi är en del av världsalltet . . .
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP