Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blås bort din lugg så att du syns

När man ser det ur ett annat perspektiv,
så kanske,
kanske räddade jag ett liv.

Trångsynt,
singlar slant,
ser alltid samma sida på mynt.

Spelar ingen roll om
det är krona eller klave.

Jag singlar slantar,
naturen gillar mig,
jag pantar,
är pantad,
var pantad,
ska återvinnas,
ska finnas,
vill minnas.

Lika barn leka sämst,
olika barn är främst,
för dom syns.

Om det är så att du rammlar omkull,
när du är full,
så ska jag lura i dig att
marken du kysser,
är gjord av bomull.

Ocean,
så långt ögat och sinnet når.




Fri vers av zacke :]
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-07 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld