Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN GRUPP TURISTER


Liu Ying skickar heta blickar
och frågar om min ålder.

Liu Ying kan inte adda mig
på Fejan, den kinesiska
släpper inte in mig.

Liu Ying vill kyssa mig men
av artighet anses det inte rätt.

Jag är bara en busschaufför
inget av detta vet jag, ty jag kör
en grupp turister.

Ser hennes léende när hon
kliver av vid varje sevärdhet.

Liu Ying anser mig sevärd och
het, men detta är som sagt
ingenting jag vet.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-08 10:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Många kinesiskor är oerhört vackra.
2011-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar