Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten fundering ...


Apropå talet \'666\'


Vildjurets symbolik
mötte mig ikväll
som en alldeles överraskande replik
på min allra senast skrivna kommentar ...

\'\'666\'\'

... väckte osökt
ett rikt utbud av tankar och funderingar
till liv i mig ...

Får väl avvakta och se
vad det innebär för morgondagen ...

I denna stund
finns det dock inte någon symbolik
som kan förhindra
mig från att sova lite mer
än blott bara en blund!

 

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-02 04:24



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Apropå "sex"

Vildjuret i sängen
väckte osökt
ett rikt utbud av tankar och funderingar
till liv i mig...
...som kan förhindra
mig från att sova lite mer
än blott bara en blund!

Fri tolkning gäller och jag
tolkar Dig fritt, tack för denna
erotiska poesi...*ler*
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP