Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första Januari...snön ligger i drivor....börjar smälta så småningom.


Första Januari!

Första Januari, där det nya året tar fart.
Nu är det tid till att börja något nytt.
NU, nu kommer det snart.

Det är årets första da,
och snön ligger fortfarande kvar.

Raketerna smälldes många igår.
Just för att önska oss alla ett,
\"Goder nytt år!\".

Så snälla, sätt nu lite fart.
Så blir första dagen på det nya året...
en bra flygande start!

1/1 - 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-01-02 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel