Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakta.

Jag vill inte att ni ska se mig längre
Vill få försvinna ur allas synfält
Kanske bara för en stund
Eller för all evighet.

Ibland bara få stå vid sidan av
Och iakta
För att komma ihåg varenda rörelse ni gör
Och aldrig,
Aldrig glömma.




Fri vers (Fri form) av tillfällighet
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-09 03:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en känsla för mig bekant
du beskriver den så väl
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet