Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

När jorden snurrar åt fel håll.


Vad ska man göra?


Dras med eller dra sig ur.


Kanske stå kvar och titta på?


Lägger mig ner och blundar.


Kanske somnar jag?


Undrar vad jag drömmer.




Fri vers av Sylwia
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-09 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylwia