Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever solvarmt



Lever solvarmt
vid din sida
på vår strand

Dit och därifrån
hand i hand

När jag kisande ser
din solbrända kropp
är det Venus som ler
och stiger opp

som född
ur vågorna.




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-09 15:04



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert :) :)
2011-07-17

    ej medlem längre
Mmmm..jag kan se det
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP