Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄS


Ibland så blir man stum
av beundran när man ser
en del husägares perfekta matta.
Själv brottas man med ojämnheter,
maskrosor, kirskål till galenskap.
Men tittar man mycket noga
ja nästan känner på't
så skrattar man så gott, så gott
åt grannens mossa våt.




Bunden vers (Rim) av Stefan Viljehammar
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-09 17:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns ju en del som förstör trädgården genom att skövla allt det vilda.
Grästapo...
2011-07-09

  LassO
mossa är både mjukt o skönt i gräsmattan ;=)
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar