Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Los Angeles International Airport (ofta, i folkmun kallad för LAX - Uttalas El-Ey-Ex) den femte största i världen.




Lax

~*~

De packade en låda på LAX


med skivor ifrån Amazonerna
ja, Amazone.com

man kunde tro det är en fiskehistoria

de hade trycktestat lådan på 29 lb och frakt+försäkring gick på blott $3.29

mot hundralappar i nordeuropa
så ingår det där i servicen
med mellanlandning i Frankfurt, Allemagne

bara för att jag glad ska packa upp Allan Petterssons
16 kompletta symfonier
på engelskt bolag men med nordiska dirigenter
att lyssna på här uppe i norden och Sverige
där endast ett par
finns i svenska dylika internetaffärer

även Alfvén, Langgaard, Rangström
Rautavaara tackar eder

så mycket för bara ett par laxar

 

08-09 Juli 2011

LPWJ




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-09 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP