Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onsdagsbarn

 

jag föddes ur en sorg

till trummandet av kallt novemberregn

kom jag som en sista gemensam handling och

 

jag dog aldrig

utan växte och jag kolorerade

min egen himmel

 

då deras var för grå




Fri vers av molly crayons
Läst 755 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-09 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons