Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan dag



Irritationen intar varje del av mig

Det kryper i skinnet

och rastlösheten ökar

trots all förbrukad energi

Orden som kommer

är inte värst vänliga

men jag ångrar dem

i samma stund jag skrek ut dem

vilket leder till

ännu mer irritation




Fri vers av Jojo
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-01-02 12:01



Bookmark and Share


    Mejja
Vill sända dig en stor Kramiz och hoppas att den dagen är förbi. Usch känner så väl igen den. En sådan där dag då man knappt känner igen sig själv.
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo