Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TELEGRAFSTATION


Det kanske fanns sådana
på sextiotalet men jag har
då aldrig nyttjat en sådan.

Vi hade telefon, en svart
tingest i backelit.
Men jag minns vår röda kobra,
då var den inget speciellt,
nu kostar den en förmögenhet.

Telegram fick man bara på
femtioårskalas eller bröllop
och begravning STOP därför så STOP
har jag aldrig STOP använt mig
STOP av en STOP sådan STOP




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-07-10 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar