Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

vi samlades varje jul
det var er egen lägenhet
tryggheten satt i väggarna
ni välkomnade oss med öppna armar,
presenter och godis
tre generationer sittandes runt ett kaffebord

men åren har gått och ingen undslipper verkligheten
morfar, du blev sjuk och tvingades flytta
mormor, du blev ensam kvar i lägenheten
väggarna luktar annorlunda
och nu är det vi som tar med choklad när vi hälsar på




Fri vers av Mattias C
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-10 17:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint och kärleksfullt skrivet
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C