Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

238. Kom hem




Abborren glider in under bryggan
Han står där stilla i tystnaden
Starrgräset susar sin stilla sång
Jag tittar försiktigt under en sten
Vilket myller av liv
Gråsuggorna kilar tysta
över vita myrägg

Det är solsken
det är värme det är sommar

Se här är jag, säger Herren
Allt detta har jag danat
Ingenting har jag glömt
Jag håller mina händer
över allt skapat

Vänd om till mig, säger Herren
Kom in i min stora glädje
Kom hem, kom hem
mina älskade barn




Fri vers av Maria T
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-10 18:17



Bookmark and Share


  Anna*
Vackra förtröstansfulla ord som ger en stilla frid inom! ♥
2011-07-17

  Maj-Lis VIP
Så vackert och så tröstande
2011-07-16

  anits VIP
Vilken fin text om naturen
Han skapat och gett oss att
värna om
2011-07-11

  walborg
Guds skapelse är Guds gåva till oss. Han vill att vi tror på honom och tar emot hans omsorg. Varför är denna enkla sanning så svår för många?
2011-07-10

  Bibbi VIP
"Vänd om till mig, säger Herren
Kom in i min stora glädje
Kom hem, kom hem
mina älskade barn"

Så skönt text och profetia.
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T