Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Till mina vänner - om ni verkligen vill vara det!

 

skramla ihop pengar
köp ett interrailkort
ge mig en biljett
och en avskedskram
pussa mig adjö
häng på mig min ryggsäck
men lämna på perrongen
alla mina plikter
tumskruvar och tvång

följ mig till stationen
sjungande "Wild Rover"
i kör och klappa takten
lyft mig upp på tåget
lova mata katten
säg mig att jag inte
kommer att behövas
inom överskådlig
tid och knappast då

muta konduktören
att inte släppa av mig
och när tåget rullar
spring bredvid ett stycke
kasta åt mig slängkyssar
vinka och gå hem sen
ge varandra high five
säg: nu har hon åkt!
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 748 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-07-11 01:41



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag blir ledsen av den här. Jag vill inte att du åker. Det kanske är själviskt men jag vill ha dig kvar.
2011-07-12

  Elaine.S VIP
"muta konduktören
att inte släppa av mig"

När man vill och inte vill...Nej, jag tänker inte springa längs med, jag tänker hoppa på och sen tänker jag räcka min hand mot en high five till dig, sen tänker jag säga...jag hänger med!! *ler* Om jag inte hänger med hela vägen så beror det på att jag hittar en annan väg, den som är min. Och du, du behövs inom överskådlig framtid men visst önskar jag dig en resa som blir som du vill ha den...
2011-07-12

    ej medlem längre
Japp! En spark där bak får du hahaha
2011-07-11

  © anakreon VIP
En text som roar och skrämmer på samma gång,
jag kan ju inte "Wild Rover".
Avskedskram från
Calle på Tången
2011-07-11

  Lavinia Röd
Suveränt! Den här gillar jag.
2011-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Nu gör du mig sorgsen.
Men du gör det BRA!
2011-07-11

  walborg
Rolig text om behov av en skjuss i baken.
2011-07-11

  Christine Sabel
Inspirerande, så skulle vi alla behöva göra ibland
2011-07-11

  Ingela Svenson VIP
HAhaha detta var då riktigt härligt! Jag tror jag följer med!
2011-07-11

    ej medlem längre
Nu har hon åkt från plikter och tvång och ska bara ta hand om sig själv!
Lycklig resa!
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger