Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Power Big Meet

Han står på toppen
leker "Herren på täppan"
medan folket under honom
bildar hans stege mot framgången

Men han kollar aldrig neråt
vägrar att erkänna
att andra hjälp honom upp
och att han inte lyft ett finger

Han står på toppen
och tar emot all ära
för allt jobb andra gör för honom
ett slit med blod, svett och tårar


Men han kollar aldrig neråt
vägrar erkänna några fel
medan han kallar sina knä hundar
att ge honom sällskap på toppen

Han står på toppen
redo att sparka den som försöker stiga
och hoppa på de som säger emot
men allt så diskret så ingen ser

Men tyvärr har han glömt bort
att de är pelarna som stödjer hans grund
och när de börjar vittra i lojalitet
så kommer han imperium falla




Fri vers av Sikska
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-11 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska