Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag byter blad.



Nu börjar kapitel nummer två
eller nummer tre eller fyra
vem håller koll på sånt där?

Jag vänder blad i boken
bara för att läsa om en fortsättning på boken,
och frågan är
ska jag läsa den eller låta det
passera
genom mig?

En ny sida
är likamed en ny start
med äventyr och damer i nöd
hobbitar med håriga tår
ska jag läsa klart boken

Eller ska jag stänga pärmen
vända mig om
och gå tillbaka åt samma håll
som jag en gång trodde på?




Fri vers av entusiasm
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-11 08:59



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Åh, så fint!
Don't close the book, just turn the page.
2011-07-11

  PPQ
en genomtänkt och lysande text
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm