Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vintertanke





snöflinga i motljus
bara januari än
det vita undret




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-01-02 14:06



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
ser du ut från mitt fönster,
det verkar nästan så
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself