Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett minne.

Kommer ihåg att jag satt med armarna runt benen
Och hur han påpekade det
"Du ser instängd ut"
"Gör jag?" - Var allt jag kunde får ur mig
Vad jag egentligen ville säga var
"Jag är instängd och du kommer aldrig komma innanför".




Fri vers (Fri form) av tillfällighet
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-11 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tillfällighet
tillfällighet