Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Gröna Ormbunkssoffan i Bersån [rimvers]

~*~

Uti gångna år
jag ser på det gulnade fotot
ej gulnat i förfäders minnen
och mormödrars sinnen
på torparens gräsmatta mer ägd nu än till låns

uti trädgården
svartsmidessoffa 
och vita gjutjärnsstolar av modell Oxford
tillverkas här än

 

09 Juli 2011

LPWJ




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 2178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-11 20:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP