Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Australiensisk Lyrfågel (lyrebird)




Sway the Lyre/Stränga Din Lyra

~¤~

Life is a double-edged Halberd

Time is a doublebottomed Churchbell

Love is a doubleheaded Snake

Sway the Lyre
while there's Time left in the World
and Love and Life

and Light
which is a doubleheaded Sunset

09 Juli 2011

LPWJ

 

Stränga Din Lyra

Livet är en tveeggad Hillebard

Tiden är en dubbelbottnad Kyrkklocka

Kärleken är en dubbelhövdad Reptil


Stränga din Lyra
medan det finns Tid kvar i Världen
och Liv och Kärlek

och Ljus
vilket är en dubbelhövdad Solnedgång

 

11 Juli 2011

LPWJ




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 729 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-11 20:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Njuter av denna fina text.
2011-07-12

  Mona Drugge
Så härlig fin klang på denna med viss tyngds ton.
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP